Dubová židle 03d Dubová židle 03d Dubová židle 03d
Dubová židle 03d
Dostupnost ihned
Nový produkt

Dostupný ihned

Dubová židle 03d - masivní dřevo

(Dab/Krz/03d) (137892) Výrobce WOODICA

4 270 Kč
100% masivní dřevoDvouletá záruka na židleVýrobek ihned dostupný

Možnosti produktu

* Povinná pole

Náklady na dopravu 229Maximální cena dopravy 1 499 Kč
4 270 Kč

Popis






Proč dubový nábytek Woodica?

  • Krásný design
  • Nábytek ihned dostupný
  • Záruka 2 roky
  • 100% masivní dřevo
  • 14-ti denní právo vrácení zboží




Rozměry a ceny
(šířka x výška x hloubka)

43cm x 95cm x 43cm - 4270 Kč

* Uvedený rozměr je celkový vnější rozměr.



Detaily

Přirozeným doplňkem každého stolu jsou samozřejmě židle. Stejně jako stůl jsou zhotoveny ze 100% dubového masivu, jsou odolné a pevné. Šlechetné vzory a precizní provedení židlí ladí s krásou dubového stolu. Bohatá nabídka umožní vybrat model, který splní vaše očekávání.

Výše uvedený kus nábytku byl zhotoven z dubového masivu.

Druhy zbarvení
V základní verzi jsou dubové židle natřeny bezbarvým olejem. Je to standardní barva pro dubovou kolekci. První fotografie znázorňuje tuto barvu. Jiné barevné verze na přání zákazníka. Nové barvy dostupné již brzy.

Rozměry



Wymiary łóżka


Proč se vyplatí vybrat dřevěný nábytek?

Výběr dřevěného nábytku je moudrou investicí, která zajistí bezpečí a pohodlí. Dřevo je velmi trvalý materiál, odolný proti mechanickému poškození a mnohým chemickým činitelům. Jeho předností je vysoká odolnost proti tření. Díky přírodnímu původu je dřevěný nábytek ekologický, není zdraví škodlivý a neobsahuje škodlivé kovy a další složky používané při výrobě běžného nábytku. Díky vhodnému zpracování je zachována čistota desek. Hlavní předností jsou antistatické vlastnosti této přírodní suroviny – nepřitahuje prach, a tak je vhodný pro alergiky. Dřevo má hygroskopické vlastnosti, takže přirozeně pohlcuje a vydává vlhkost, při zachování pokojové teploty. V případě masivu je předností neopakovatelná struktura a charakteristická vůně – už kvůli tomu si jej zamilujeme. Dřevěný nábytek znamená eleganci, který podtrhuje vkus majitele. Surovina se snadno zpracovává, takže lze získat zajímavý a originální tvar nábytku. Péče o nábytek z masivu je jednoduchá a není finančně ani časově náročná. Po letech používání lze nábytek snadno renovovat.


Vsaďte na Eko…

Lasy PaństwoweNáš nábytek je zhotoven z masivu, pocházejícího z domácích lesů, které jsou obnovovány mladými stromky. Surovinou nás zásobují Státní lesy, které mají certifikáty FSC a PEFC. K barvení používáme vosky, olejovosky a laky, které nezatěžují životní prostředí. Přírodní materiály zaručí bezpečnost a odolnost výrobků, celá výroba je přátelská k životnímu prostředí.
Certyfikat FSCCertyfikat PEFC

Zvolte Estetiku…

Originální tvary našeho nábytku povzbuzují představivost. Pobyt v krásně zařízeném interiéru je příjemný a umožní „vypnout“ během odpočinku.

Využijte Ergonomická řešení…

Při navrhování nábytku klademe důraz na praktičnost, snadné používání a pohodlí. Vhodně zvolené rozměry a tvary zajistí funkčnost a bezpečnost.