Dřevěná skříň Beskidzka 10
Dočasně nedostupný
Nový produkt

Produkt dočasně nedostupný

Dřevěná skříň Beskidzka 10

(Besk/SZ/10) (139773) Výrobce WOODICA

45 152 Kč
100% masivní dřevo

Možnosti produktu

* Povinná pole

Náklady na dopravu 1533Maximální cena dopravy 1 499 Kč
45 152 Kč

Popis




Rozměry a ceny
(šířka x výška x hloubka)

212cm x 193cm x 61cm - 45152 Kč

* Uvedený rozměr je celkový vnější rozměr.



Detaily

Skříně z naší kolekce nadchnou svým neopakovatelným vzezřením, který navazuje na koloniální styl. Originální efekt jsme získali pomocí výběru struktury dřeva a charakteristickým frézováním. Celek doplňuje nátěr přírodním voskem, jakož i boční panty a kování.

Na výrobu našeho nábytku využíváme borovicový dřevo masiv.

Desky, přední a boční díly jsou zhotoveny z vybraného dřeva se suky.

Jedinou částí, k jejíž výrobě se použije dřevotříska HDF jsou záda a dna šuplíků, na snížení celkové váhy nábytku. Nabízíme také možnost výroby uvedených elementů z dřevo masivu, případně překližky.

Místní oděrky či suky jsou nedílnou součástí kolekce Beskidzka. Mimo jiné právě ony tvoří její unikátní a neopakovatelný vzhled. Díky této nezvyklé dekorací si může být každý klient jist, že má ve svém domě jedinečný a originální nábytek. Díky použití výše uvedených prvků jsme dokázali vytvořit efekt starožitného až nadčasového nábytku. Nábytek z kolekce Beskidzka je zacílen na zákazníky s vysokými nároky, kteří ocení pečlivou řemeslnou a truhlářskou práci.

Stavba šatníku
Uvnitř čtyřdveřové skříně se po jedné a druhé straně nachází garnýž na zavěšení šatů. Na základě Vašich individuálních potřeb nabízíme možnost objednávky libovolného rozmístění vnitřku šatníku prostřednictvím montáže dodatečné garnýže, nebo poliček.

Závěsy
Ve standardním provedení jsou montovány starožitné závěsy. Vycházejíc vstříc Vaším nárokům také nabízíme dveře s proti nárazovou brzdou, které dodnes hodnotu funkčnosti nábytku.

Druhy vybavení
V základní verzi vyrábíme Beskidzka kolekci v polomatném laku v přírodní barvě borovice. Hlavní fotografie zobrazuje právě tuto barvu. Jedná se o standardní odstín pro Beskidzka kolekci.

Cena jedné další malé poličky – 354 Kč

Cena jedné další široké poličky – 530 Kč

Cena další rozdělující přehrádky skříně – 943 Kč

Dodatečný náhradní tyč – 126 Kč

Proč se vyplatí vybrat dřevěný nábytek?

Výběr dřevěného nábytku je moudrou investicí, která zajistí bezpečí a pohodlí. Dřevo je velmi trvalý materiál, odolný proti mechanickému poškození a mnohým chemickým činitelům. Jeho předností je vysoká odolnost proti tření. Díky přírodnímu původu je dřevěný nábytek ekologický, není zdraví škodlivý a neobsahuje škodlivé kovy a další složky používané při výrobě běžného nábytku. Díky vhodnému zpracování je zachována čistota desek. Hlavní předností jsou antistatické vlastnosti této přírodní suroviny – nepřitahuje prach, a tak je vhodný pro alergiky. Dřevo má hygroskopické vlastnosti, takže přirozeně pohlcuje a vydává vlhkost, při zachování pokojové teploty. V případě masivu je předností neopakovatelná struktura a charakteristická vůně – už kvůli tomu si jej zamilujeme. Dřevěný nábytek znamená eleganci, který podtrhuje vkus majitele. Surovina se snadno zpracovává, takže lze získat zajímavý a originální tvar nábytku. Péče o nábytek z masivu je jednoduchá a není finančně ani časově náročná. Po letech používání lze nábytek snadno renovovat.


Vsaďte na Eko…

Lasy PaństwoweNáš nábytek je zhotoven z masivu, pocházejícího z domácích lesů, které jsou obnovovány mladými stromky. Surovinou nás zásobují Státní lesy, které mají certifikáty FSC a PEFC. K barvení používáme vosky, olejovosky a laky, které nezatěžují životní prostředí. Přírodní materiály zaručí bezpečnost a odolnost výrobků, celá výroba je přátelská k životnímu prostředí.
Certyfikat FSCCertyfikat PEFC

Zvolte Estetiku…

Originální tvary našeho nábytku povzbuzují představivost. Pobyt v krásně zařízeném interiéru je příjemný a umožní „vypnout“ během odpočinku.

Využijte Ergonomická řešení…

Při navrhování nábytku klademe důraz na praktičnost, snadné používání a pohodlí. Vhodně zvolené rozměry a tvary zajistí funkčnost a bezpečnost.