Dřevěná postel Horalska 29 29.Postel Horalska 29.Postel Horalska 29.Postel Horalska 29.Postel Horalska 29.Postel Horalska 29.Postel Horalska 29.Postel Horalska 29.Postel Horalska 29.Postel Horalska
Dřevěná postel Horalska 29
Dočasně nedostupný
Nový produkt

Produkt dočasně nedostupný

Dřevěná postel Horalska 29

(goralska-29) (139097) Výrobce WOODICA

13 818 Kč
100% masivní dřevo
Promotion banner

Možnosti produktu

* Povinná pole

Náklady na dopravu 600Maximální cena dopravy 1 499 Kč
13 818 Kč

Popis




Rozměry a ceny
(šířka x výška x hloubka)

90cm x 200cm - 13818 Kč
120cm x 200cm - 14970 Kč
140cm x 200cm - 15879 Kč
160cm x 200cm - 16970 Kč
180cm x 200cm - 17939 Kč
200cm x 200cm - 18970 Kč
* Uvedený rozměr je celkový vnější rozměr.



Detaily

Charakteristickým prvkem pro lidový nábytek je tvar čelní strany a pěkné horalské motivy přidají lůžku na neopakovatelném charakteru. Celek doplňují ozdobné koule.

Na výrobu našeho nábytku využíváme borovicový dřevo masiv.

Přední díly jsou zhotoveny z borovicového dřeva bez suků, boční díly a rámy z vybraného dřeva se suky.

Jedinou částí, k jejíž výrobě se použije dřevotříska HDF jsou záda a dna šuplíků, na snížení celkové váhy nábytku. Nabízíme také možnost výroby uvedených elementů z dřevo masivu, případně překližky.

Lůžko se hodí do ložnice, zařízené ve folklorním stylu. Díky bohatým vzorem se lůžko stává nejen užitkovým předmětem, ale i samotnou dekorací. V lůžkách o rozměrech 140,160,180 a 200cm je montována dodatečná středová lišta, se dvěma podpěrnými nohami.
Uvedené rozměry při lůžkách představují rozměr matrace a roštu hodící se pro postel.

Ke každé posteli lze přidat zásuvku pod postel. Zásuvky mohou být zasouvány z libovolné strany postele, v případě postelí s šířkou 160, 180, 200 mohou být použity z obou stran. Zásuvky lze dokoupit kdykoliv, jelikož jejich rozměr je standardní a přizpůsobený všem druhům postelí.

Zásuvky jsou dostupné ve třech rozměrech:

- 100cm x 65cm x 23cm
- 150cm x 65cm x 23cm
- 200cm x 65cm x 23cm

Ochranná lišta k posteli - lišta je namontována na boční hranu postele a slouží jako ochrana před pádem z postele během spaní. Lišta není součástí sestavy.

Druhy vybavení
V základní verze kolekce provádíme lakování v polo matné barvě přirozené borovice. Hlavní fotografie zobrazuje právě tuto barvu. Jedná se o standardní odstín pro tuto kolekci.
Bez ohledu na typ koloristika nábytky z kolekce Horalska jsou provedeny na speciální objednávku klienta.

V ceně lůžka není zahrnut matrace a rošt pod matraci (zvláště do budoucí koupě).

Rozměry



Wymiary łóżka


Proč se vyplatí vybrat dřevěný nábytek?

Výběr dřevěného nábytku je moudrou investicí, která zajistí bezpečí a pohodlí. Dřevo je velmi trvalý materiál, odolný proti mechanickému poškození a mnohým chemickým činitelům. Jeho předností je vysoká odolnost proti tření. Díky přírodnímu původu je dřevěný nábytek ekologický, není zdraví škodlivý a neobsahuje škodlivé kovy a další složky používané při výrobě běžného nábytku. Díky vhodnému zpracování je zachována čistota desek. Hlavní předností jsou antistatické vlastnosti této přírodní suroviny – nepřitahuje prach, a tak je vhodný pro alergiky. Dřevo má hygroskopické vlastnosti, takže přirozeně pohlcuje a vydává vlhkost, při zachování pokojové teploty. V případě masivu je předností neopakovatelná struktura a charakteristická vůně – už kvůli tomu si jej zamilujeme. Dřevěný nábytek znamená eleganci, který podtrhuje vkus majitele. Surovina se snadno zpracovává, takže lze získat zajímavý a originální tvar nábytku. Péče o nábytek z masivu je jednoduchá a není finančně ani časově náročná. Po letech používání lze nábytek snadno renovovat.


Vsaďte na Eko…

Lasy PaństwoweNáš nábytek je zhotoven z masivu, pocházejícího z domácích lesů, které jsou obnovovány mladými stromky. Surovinou nás zásobují Státní lesy, které mají certifikáty FSC a PEFC. K barvení používáme vosky, olejovosky a laky, které nezatěžují životní prostředí. Přírodní materiály zaručí bezpečnost a odolnost výrobků, celá výroba je přátelská k životnímu prostředí.
Certyfikat FSCCertyfikat PEFC

Zvolte Estetiku…

Originální tvary našeho nábytku povzbuzují představivost. Pobyt v krásně zařízeném interiéru je příjemný a umožní „vypnout“ během odpočinku.

Využijte Ergonomická řešení…

Při navrhování nábytku klademe důraz na praktičnost, snadné používání a pohodlí. Vhodně zvolené rozměry a tvary zajistí funkčnost a bezpečnost.